Gyülekezeti tábor 2020

Gyülekezeti tábor Kunhegyes

,,Isten akarata és vírushelyzetek”

2020. augusztus 13-16

Kedves Testvérek!

Nyári gyülekezeti táborunkat idén ismét Kunhegyesen, a Siloam Gyógyászati és Konferencia Központban tartjuk aug. 13-16-ig, csütörtök estétől vasárnap délig. Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik szívesen vannak együtt több generációs táborban, szívesen énekelnek együtt, szeretnek közös, református keresztyén hitünkről együtt gondolkodni, és vállalják, hogy elejétől végig részt vesznek, mert vasárnap délelőtt közös úrvacsorás istentisztelettel búcsúzunk egymástól.

Cím: 5340 Kunhegyes, hrsz. 3310
(A Google Maps a ,,Siloam Kunhegyes” keresésre bejelöli a helyszínt, illetve az üdülőközpont honlapján is találnak egy beágyazott térképet.)

Szállásunk egyrészt a Központ szállodájában, másrészt faházakban lesz. A szállodában valamint a faházban is 1-4 fős szobák állnak rendelkezésünkre, minden szobához mindkét szálláshelyen tartozik saját vizesblokk zuhanyzóval, WC-vel. A kétféle szálláshely közti különbség az, hogy a szállodai szobákban plusz költség vállalásával van légkondicionáló.

Részvételi díj: teljes díj felnőtteknek 22 000 Ft.

Azon nyugdíjasoknak, akik a Gyülekezetünk tagjai, 15 000 Ft.

Azon gyerekeknek, akik/akiknek szülei a gyülekezetünk tagjai, a gyülekezet állja a teljes díjat, amennyiben vállalják, a faházakban való elhelyezést.

Azoknak a családoknak, akik mindenképp szállodai szobában szeretnének szállást kapni, vállalniuk kell a gyerekek teljes részvételi díját. Ezt az igényüket jelezzék előre, hogy e szerint tudjuk elkészíteni a szobabeosztást.

 

Napi háromszori étkezést kapunk, az ételérzékenységeket, egyéb igényeket kérjük, előre jelezzék, hogy a szállásadóink annak megfelelően tudjanak készülni.

Jelentkezni július 5-ig lehet az előtérben kihelyezett jelentkezési lapon,
vagy e-mailen ( budapest-nemetajku@reformatus.hu)

A képen a következők lehetnek: szöveg

A képre kattintva letölthető a jelentkezési lap word formátumban!

Megosztási lehetőségek
Gombok elrejtése